13/5/12

Vanitas- Yuri

Dins dels gèneres pictòrics, els bodegons o natures mortes presenten  composicions amb  objectes i restes orgàniques de tot tipus, sovint disposades sobre una taula o, si més no, en un espai interior. L´origen de la categoria temàtica el trobem en la paraula llatina Vanitas, que significa vanitat; aquesta mena d´escenes tenen una forta càrrega d´un simbolisme crític amb l´existència, que qüestiona la condició humana i el sentit de la vida vers la mort.
En aquest dibuix del Yuri s´hi fan paleses l´inspiració clàssica i l´estètica contemporània, representades amb una mena de crani amb cresta al costat d´unes lletres d´estil graffiti.

4 comentaris:

  1. Hola, sóc en Carlos S.
    És molt maco el que hagis fet del dibuix. Hi ha un esquelet amb coses d'aquí a dalt que no sé de que són. També aquí avall crec es veuen com si fossin persones o fantasmes, però potser deurien de ser unes lletres o algu que estigui relacionat amb l'esquelet.

    Què representaria això? Has fet una cosa molt estranya que això no ho conec de que és. Deurien de ser les vanites tal i com s'escriu al títol.

    ResponElimina
  2. Hola Yuri el dibujo del esquelto esta bien hecho adeu yuri soy el Andy

    ResponElimina
  3. Hola Yuri soc la Beatriu el teu dibuix es una passada de esquelet.

    ResponElimina
  4. ola yurii estas dibujando super bien este dibujo mencanta de verdad que lo estas aciendo muiiii pero mui biien un bessoo de tu compi de classe <3 ;)

    ResponElimina