13/5/12

Benvinguda dels nous companys- Xalesteam

Com cada any, hem fet  la jornada de portes obertes per a rebre els companys que tindrem el curs vinent. Els alumnes de primer els van fer d´amfitrions amb entusiasme i tothom s´ho va passar d´allò més bé.
Els nous amics ens van deixar la primera mostra dels seus talents tot i doblegant filferro fins a trobar la forma de les lletres del nom propi. Això sí que són signatures d´autor!

6 comentaris:

  1. Hola, sóc en Carlos S.
    Està bé que heu fet una foto com si fós un mural per als alumnes nous, pels qui venen l'any que ve. També està representada els dits i els noms de com són.

    Jo em vaig enterar o vaig veure que 2 alumnes nous són sords i els que venen nous del PQPI l'any que ve també tots són sords. Normalment, vindran a les classes de primer i suposso que hi haurà 1 sord que vindrà tercer.

    ResponElimina
  2. hola, soi la mariam esta bn el mural i los nombres con las manos i la foto de los alumnos nuebos i mas sordos en la escuelaa pa ke nose que kejen los sordoss jajajaja pos ale benga me boii

    ResponElimina
  3. oooooo kk wuaposss salis todosss jajajajaa un bessooooo <3 :)

    ResponElimina
  4. hola david doya, david otalora i Xavier como estais? el año que viene 1ºESO de Kevin y 3º ESO de Rúben¿Que morro?
    Nosotros, Sebas y yo en el nstituto Valles pero aquí estamos un poco solos...
    Un abrazo est´muy bien la foto
    Hsta prontooooo
    Sebas y Gonzalo

    ResponElimina
  5. repasant una miqueta el bloc amb la tania m´ha fet molta gracia veura la foto dels nous de l´any que bé ,segur que els anira super be ,molta força katia..i tots els demés ,segurissim que la majoria fareu molt bona amistat

    ResponElimina
  6. hola nens nous espero que us agradi el colegi hu lo pasareu molt be vereo bueno adeu un beso molt gran

    ResponElimina