10/5/12

Passeig per la casa 3D- Irene M. i Jonathan

Els nostres creatius alumnes tornen a donar la campanada amb un exercici molt innovador i vistós, que porta l´originalitat per senyera, incorporant diverses habilitats i procediments.
L´Irene ha estat treballant de valent amb l´ordinador fins que ha pogut enllestir aquest video que us convida a fer un passeig per la casa dissenyada per ella mateixa amb l´editor de models tridimensionals Sketchup. Cal que us fixeu en detalls tan autèntics com el de l´entrada sota el conjunt escultòric del rètol amb la seva cal.ligrafia,  la divertida figura del ninot que és dalt del trampolí, o l´arbre que ha composat amb una esfera i un cilindre...  tots són producte de la pròpia iniciativa, i els hi ha sabut donar forma amb imaginació i molta gràcia.
Amb l´ajuda del Jonathan, que conduia el passeig amb el ratolí, els dos van muntar i editar una seqüència gravada dins del model virtual amb una hypercam. També hi han afegit crèdits i músiques amb el videoeditor.
I és quan la fantasia i la tecnología es donen de la mà que els artistes del Xalesteam aprofiten i poden oferir-nos aquests originals exercicis que són ben representatius de la seva personalitat.

6 comentaris:

  1. mui bonito irene te felicito me tienes que ensenyar he bueno me alegro que seas artista bueno mui bien soy la eva

    ResponElimina
  2. Hola, sóc en Carlos S.
    És molt maco el que heu fet vosaltres dos. Heu fet la primera grabació de la casa que està penjat aquí. També és maco la vostra casa. Jo estic fent una sorpresa i jo també faré un vídeo sobre el passeig.

    ResponElimina
  3. hola irene m'agrada molt el muntatge tu as currat peró el culor de la casa una mica lolailo sembla un joc de damas i el senyo del trampolin una mica gran pel salt ala guapa deww ciau

    loli

    ResponElimina
  4. Carai!!! quina pedasso casa, jo en vull una com aquesta. Felicitats a tots dos.

    ResponElimina
  5. Hola soc la Beatriu la casa vostra casa es una passada os Felicito!

    ResponElimina
  6. oooooo kk pedazo ddee csa irene si que es xula sii un bessoo muii grandee :)

    ResponElimina