25/5/12

Superalumnes sobre NY- Xalesteam

Què és allò que hi ha allà dalt del cel de Nova York? un ocell, un avió?... Nooo, són la SuperIrene, la SuperMariPaz i el SuperCarlos H!
Els nois de 4t B ens presenten una fantàstica paròdia dels Superherois amb la que han actuat molt bé i han conegut la màgia del cinema i dels efectes especials com el Chroma Key: es tracta d´un recurs tècnic que permet  afegir un nou fons a qualsevol plà o seqüència presa amb les figures davant d´un fons de color determinat (normalment verd, vermell o blau). En Jonathan va gravar amb molt d´encert i no menys efectisme, enquadrant l´escenari verd amb punteria i afegint subtils moviments de càmera.
Abans d´editar el material enregistrat calia fer la recerca a la xarxa d´un fons substitutori. Vam trobar una seqüència aèria molt adient que vam poder descarregar i afegir al programa editor de video Pinnacle Studio
per a fer el muntatge definitiu. Finalment l´Andy, de segon B, hi ha afegit els títols i crèdits finals.
Ara només falten les crispetes!

14 comentaris:

  1. Hola, sóc en Carlos S.
    Heu fet un vídeo fantàstic i excel·lent. Es veu els herois de Xalest de quart volant a Nova York. Sembla com si fós el Superman que vola amb la seva capa.

    Pel suport de la vostra creació realista, us felicito els qui han fet aquest vídeo.

    ResponElimina
  2. Grasies Carlos lo hem fet fantastic lu hem fet yo soc La Mari paz la Irene M y el Carlos H nos han custat molt pero a surtit molt be

    ResponElimina
  3. me encantta segir asi k bais mui bien ifual k aceis bideos acer dibujos aber si os asle igual de bien

    ResponElimina
  4. muii irene laas exo bn i te las curao por cierto

    ResponElimina
  5. ireene i todas jajaj que me sabiaa olbidaao0

    ResponElimina
  6. Ola soc la Laura de 1r el video es molt dibertit
    adeu

    ResponElimina
  7. ola somos la lisandra i el brian i nos a echo muxa GRACIA el video es mui xulo bessoo muiiiiiiiii grandeee <3 adiiioosssss :)

    ResponElimina
  8. Molt bé MªPaz, realment sembla que vagis a gran velocitat.

    FIDEL

    ResponElimina
  9. aquet vidio esta molt be fet sembleu uns heroes de xalesteam cristian (arlenquinat)

    ResponElimina
  10. Hola soc la Beatriu esta mopt xulo i molt divertit os felicito

    ResponElimina
  11. Hola soy la roxana vuestros videos son muy Bonitos y me ha gustado mucho y aunque ya no pueda comentar mucho seguire viendo vuestros videos y vuestros dibujos un beso seguid asi sois geniales!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. hola soi la damaris el video esta mui bien pero con un poco de vientoo es ams realistab peroo la verdad que esta mui bien adiosss un besoo :)

    ResponElimina
  13. hola soi la ani de 4tc esta molt be el video molt currat jajaj :)

    ResponElimina
  14. Esme para serviro que....
    ¡¡¡ quina Caña os lo a veis currat vulant per nova york!!!! sigur subin per els nuvols y no choqueis con un avion y no salgais cando llueva :D ( JAJAJA) .... es coña el vid3eo esta mol veee segir aixi ;)

    ResponElimina