1/5/12

Derbi escolar 2012- Xalesteam

Senyores i senyors, nois i noies, congratulem-nos que tenim aquí el document audiovisual esportiu de la temporada, realitzat per l´equip Xalesteam en un esforç transversal com a testimoni de la victòria històrica en el derbi  futbolístic Xalest-Xaloc de la temporada del curs 2011-2012.
És el moment d´agraïr i felicitar tan als protagonistes de la gesta esportiva com a tothom qui  ha participat en  alguna de les diverses tasques pròpies durant la gravació, muntatge i edició del material audiovisual,  que van des dels dissenys tipogràfics dels títols i crèdits fins a la delirant locució periodística que simula un directe impossible... amb un Héctor desaforat i un Cristian desdoblat!
 Tenint present el caràcter de primícia urgent que té la cosa, i les expectatives generades entre els nostres alumnes entorn d´aquest reportatge, no calen gaires explicacions més... salutacions per als nostres benvolguts veïns i rivals de Xaloc i compte que no us caigui la baba...! 

15 comentaris:

  1. atos bon juego a beis gugado mui bien i el hector el cristian tan bien por ablar por el mi cro i el san ti por grabar figaros en mi letraaa sobreto la paquita
    soy miguel 1a

    ResponElimina
  2. hola hector eres un maquina sige asi y apren
    deras mas quel telediario tu voz separece al guardiola balla paliza contra xaloc el año que biene mas goles y espero que yo marcare un golazo
    portoda la escuadra viva xalest. de parte de basilio 2b

    ResponElimina
  3. pero santi el vidio esta muy exo i tal:
    Pero sebe muy borroso sabes jejeje..
    Pero bueno lo inportante es jugar y pasarselo bien..
    soy el satur

    ResponElimina
  4. hola a todos mirar este vidio porque con una vez no hay suficiente sobretodo el partidazo que hicimos gracias a todos i el año que viene 7-0
    cristian (arlenquinat)

    ResponElimina
  5. Hola, sóc en Carlos S.
    Està bé que hem fet una bona col·laboració amb el partit. Xalest ha guanyat amb 6-1. (Xalest 6 punts i Xaloc 1 punt), amb els millors jugadors de la història, sobretot en Xavi que és el qui ha marcat més gols.

    Els comentaristes han estat fascinants i ho han fet molt bé. També apareix el Cristian de comentari, sobretot l'Hector que fa de riure amb les seves bones paraules. M'agrada fer de comentarista.

    També hem eliminat al Xaloc, fins l'any que ve. Normalment, eren ells els qui guanyaven els darrers anys, però aquest any tothom de nosaltres ha guanyat.

    Sobretot, en el últim moment en què han tingut problemes d'audio, però està molt bé el partit i crec que ho han fet excel·lent. S'han inspirat en els partits i han fet moltes repeticions molt bones. Sembla com si fós el Barça; encara que aquest any hem perdut la lliga i la champions, però encara podem guanyar la Copa.

    I el Fidel fent d'àrbitre en el partit. Quin homenatge!
    L'Isaac estava fent de porter en la segona part i és el millor dels millors de futbol.

    ResponElimina
  6. EL VIDIEO DEL EL PARTIT CONTRA XALEST I XALOC VA SER UN PARTIT MOLT ENMOCINAT I EL FINAL VAM GUNYAR I ELS GOLS QUE MES ELS DEL CRISTIAN I HECTOR MOLTBE COMENTAT COM UN PARTIT DE VERITAT


    ADEU SOC LA CRISTINA

    ResponElimina
  7. molt be hector i cristian i santi per haber-ho fet sou uns craks segui aixi felicitats

    ResponElimina
  8. gracias a tots sou l'ostia yi cada dia em surpreneu mees no dexeu de sumiar k al final es fa realitat
    hector

    ResponElimina
  9. FORÇA XALEST, FORÇA XALEST............

    FELICIDADES me lo he pasado muy, muy bién, la retransmisión espudenda, ya puede ir pensando en jubilarse Joaquin María Puyal, y dentro de poco renovación en la platilla del Barça.
    Bromas a parte el trabajo hecho por todos, jugadores, técnicos, locutores, cámaras, etc. es verdaderamente GENIAL.
    Es un verdadero placer mirar el bloc de Xalest.

    ResponElimina
  10. Els millors jugadors de la història del Xalest: en Xavi,en David D.,en Isaac,en Satur,en Álex,en Miguel,la Esme,en Santi,en Ivan,en David O.,en Angel,en Cristian i ... tots els que han treballat el video: en Hector,en Miguel,en Álex, en Xavi i en Santi.
    Gracias tots, soc el Xavi

    ResponElimina
  11. santi el video esta currado pero ai rates k se mescucha fatal en el vuideo

    hector

    sugiero ki atra vez lo revisses i asi kede mejor por k se lo e nesenyado a la jefa de mi padre la loli i avia ratos k jo desde la tinde le tenia k decir k deci por k no sescuxava vin

    ResponElimina
  12. Aquest partit passarà a la història. Quina pallissa es va emportar l'equip de Xaloc. El video es brutal, molt bé els comentaristes. Trobo que el Cristian, que sap més de futbol que el pichi Alonso, hauria d'intervenir més!!
    Em quedo amb el golarro del Xavi al minut 24. Espectacular!!

    ResponElimina
  13. Hola Hector Cristian i Santi soc la Beatriu entre tots tres sou bones comentaristes ho us felicitito a tots tres.

    ResponElimina
  14. yo contento por que per jugar a futbol va ganado el xalesteam 6-1 va perdre el xaloc,bueno jugadors en Xavier,en David Doya i en cristian son muy buenos.
    El curso que viene nosotros también queremos jugar el partido Xalest contra Xaloc.
    Felicidades por jugar tan bien campeoneeeeesssss!!!!!!
    Xavier eres el mejooooor
    Sebas y Gonzalo

    ResponElimina
  15. hola, soi la miriam peaso palison a xaloc

    ResponElimina