10/3/10

Supernevada instantània- Adrià


















Aquest dilluns vuit de Març segur que no l´oblidarem. Va caure una nevada que ens ha regalat mil imatges insòlites i bonics records, enmig d´un curs plè de màgia!
Al bloc també li toca deixar-ne la constància que li correspon a l´ocasió.
L´Adrià, que tot això ho té molt present, ens presenta aquest reportatge fotogràfic tan fenomenal. Ell i la Lisandra van fer junts el camí de tornada a casa en sortir de Xalest, meravellats davant l´espectacle.
D´aquesta seqüència de fotos, cal admirar-ne l´esperit reporter documental, tant com la vocació estètica i el criteri en saber escollir els moments i els motius. Tampoc hauria de passar per alt l´habilitat compositiva enquadrant o la creativitat mateixa amb la que s´interactua amb el paisatge quan dibuixen a la neu els traços dels seus noms, ara autèntiques i efímeres firmes d´autor.

4 comentaris:

  1. quina nevada, gairebé ens quedem a dormir a l'escola!!! per sort hem marxat just a temps per poder disfrutar de la neu!!

    ResponElimina
  2. que guai os habeis currado i aquell dia fue un dia muy especial, os queda muy bien!!
    me ha gustado un monton compañeros mios, os quiero a todos sois los mejores deguir asiiiin!!
    vuestra mejor amiga dianika la xula muchos besitos!!!!
    adeeeeeeu!

    ResponElimina
  3. albert diu
    la nieve es divertida porque la gente juega co ne lla i no lo pasamo bien ojalaaaaa que nieve otra vez vale
    adios
    albert

    ResponElimina
  4. tens raó, tània mira que akell dia... i el que + m ha agradat es els busos tots pelns de neu, casi no es veia res dintre del bus!!!!
    Jill´s fan
    Hedgehog 93

    ResponElimina