20/3/10

Monestir de Sant Cugat-Segon























Els de segon van sortir a Sant Cugat per a visitar-ne el monestir. Es tracta d´una antiga abadia benedictina que fou edificada entre els segles IX -XIV i que combina els estils arquitectònics més arrelats al nostre territori, com són el romànic i el gòtic; successivament i tal com s´anava construïnt i reformant amb el pas dels temps.
Els nostres alumnes, que han estudiat aquest període històric amb el Paco, també s´han acostat a la pròpia estètica artística de l´edat mitjana a les classes del taller amb en Toni, tot realitzant una construcció en fusta que presenta la façana principal encunyada i les ampliacions detallades dels seus elements més emblemàtics: la portalada i la rosassa.
Aquesta peça serrada en marqueteria fou entregada com a present i recordatori de la visita.

7 comentaris:

  1. jajaja estas currat el monastir de sancugat estava moly bé i k bam fer moltes coses de menbaix

    ResponElimina
  2. ha esta molt bè nois seguiu així els de 2on. M'ha agadat moltissim el dibuix, els que heu treballat amb la maqueta us ha quedat molt bè.

    ResponElimina
  3. albert diu:
    el dibuix de maqueta le fet tot el de segons per sant cugat de valle liv va agradar a la persona de sant cugat del valles i ens va donar la gracies

    ResponElimina
  4. ooooo kina maqueta,,,,,,, es fantastica (pero santi ki es el paco ?????????? es un pofe .....)

    ResponElimina
  5. oriol el paco és un profe, i tant!
    el mateix que ballava allò del pacopacopaco...
    que no et sona?

    ResponElimina
  6. PARA LA FLLORENMCIA:
    HOLA TONI SOI LA FLORENCIA SOI LA FLORENCIA KIERO DESIRETE K TE ESCRIBO EN CASTELLANO PARA DSESIRTE K TE VO HA ENVIAR KEREREYAS Y DEOPENDESSTA K VAS DE LISTOS GUAPO SALUDOS TONI ADIOS SE K EN ESTS PAGINA ESA PROHIBO ECRIBIR CASTELLANO ADIOS FLORENCIA PESSI CHAO

    ResponElimina