9/2/10

Zlatan karaoke signat-Xalesteam


Ja la tenim, aquí teniu la versió karaoke, i signada per a sords, de la cançó del Zlatan, que està causant furor per tota l´escola i que està rebent força elogis i comentaris favorables!!
Quan acabàvem la realització del video clip d´animació de la cançó del Zlatan, comprovant com de fàcil s´escampava la tonada, vam considerar l´ocasió de fer-ne una versió sense les veus enregistrades, convidant tothom a interpretar-la amb la pròpia veu o amb les mans. Vam proposar a la Natàlia de col.laborar amb l´àrea de Visual i Plàstica per mirar d´interpretar en signes la lletra adaptada catalana que teniem. Ella i en Charly de quart C, van avenir-se a participar amb la colla de primer, dijous per la tarda.
Dit i fet. Un per un, tots van anar signant davant la càmera, de manera entregada i graciosíssima, tan ben dirigits com estaven!
N´hi va haver prou amb una sola sessió i encara se´ns va fer curt!
Moltes gràcies a les tres persones que hi han participat tan creativament:
L´Adrià C, que ens va donar la base musical tan ben feta.
En David "Vid", que va bufar el seu vell tenor, one more time!
La Natàlia que ens va ensenyar els signes i la simpatia!

"Maní
, manisero, maní, si te quieres por el pico divertir cómprame un cucuruchito de maní.
"
Charly

4 comentaris:

  1. Felicitats, la cançó d'en Zlatan és molt bona i signada és molt i molt emocionant. Moltes felicitats i en especial a en Santi, aquest profe (discret) que teniu darrera de tots els treballs i que us està ensenyat tantes coses i tan xules.
    Francesca

    ResponElimina
  2. Increïble, impressionant, emocionant!!!!
    Moltes felicitats a tots!!!! Sembleu professionals. El Charly i la Teresa estan acompanyats de tots uns intèrprets de la Llengua de Signes!!!! Em sembla que he vist el vídeo 10 vegades ja...
    Vam passar una tarda fantàstica signant la cançó i us vull agrair la vostra alegria i participació en tot aquest procés.
    La setmana passada vaig ensenyar el vídeo a 4 alumnes sords de 3r d'ESO de l'IES Sabadell i van al.lucinar de com signeu, de com sou de graciosos, d' expressius i de divertits!!!!
    Us vull animar a pensar en algun altre projecte que us faci gràcia. Jo m'apunto a fer la part signada (o el que faci falta) i així aneu fent gimnàstica de mans i d'expressió corporal no?
    Va, que hem d'aprofitar el Santi, que amb la seva súper feina i el domini que té de tot això ha recopil.lat l'esforç i el treball de cada un de nosaltres en un muntatge espectacular i totalment inclusiu.

    Les vostres mans expressen, ballen, parlen, comuniquen i trenquen silencis!!!!!

    Felicitats Mega Team
    Natàlia

    ResponElimina
  3. als dibuijus que han fet els alumnes del institut que han fet els alumnes que han fet san has fursat multisim i una culucat al bolg el nom del bolg es xalesteam

    ResponElimina
  4. parla el cristian:
    el barça es el mejor

    ResponElimina