24/2/10

El dia després-Héctor i Satur











Moments memorables els que podeu contemplar mentre us cau la baba.
Aquestes fotocòpies que veieu fotografiades són una mostra representativa de la proximitat i de la il.lusió que van arribar a compartir els nostres nois amb els jugadors del Barça.
Havent tornat a l´aula dels ordinadors, els nois es van dedicar, alegrement, a compartir el botí fotogràfic i aprofitar les imatges per a fer-ne pràctiques de disseny amb el photoshop.
L´Héctor és l´autor de la primera foto, i també de la frase sobreposada. És un retrat proper i càlid, molt ben aconseguit i ocasional. I si us hi fixeu formalment, en la composició, veureu com hi ha una diagonal que la divideix en dos zones que es complementen i que es reparteixen els matisos i els contrastos de la llum de manera fenomenal. D´altra banda, el missatge de text no podia ser més eloqüent. Ni els millors publicistes.
La segona foto ve de la càmera del Satur. Ell va aconseguir que un membre de l´equip tècnic que acompanyava els jugadors li fés una foto amb el Messi costat per costat, cheek to cheek.
És veritat que Xavi i Messi són els millors futbolistes del món, pero ni que sigui per una vegada, cal dir que el nostre Satur ha estat capaç de robar-li el plà a l´astre argentí. No us sembla que ha quedat molt més afavorit?

3 comentaris:

  1. Hola soc albert a quuesta foto es bonica i el messi es ma feo que el satur ibra al millor

    ResponElimina
  2. hola xatu te queda de maravilla tu y el messi,tu eres el mejor sigue asiii, eres guapo y el messi es muy feo.
    la verdad ha salido muy bien los dos!!!!
    adeeeeu troncoxulo!!!!!
    gueno si no sigues asi te mato.
    la diana.

    ResponElimina
  3. parla la flor :
    querido satrur.

    la foto mola como ya savemos leo messi tiene vaLon de oro es el mejoer mi conpatriota ARGENTRINO OLIMORTALES EL GRITO SAGRADADO........

    ResponElimina