28/4/11

Aqüeducte Romà- René


Fixeu-vos quina meravella ens regala en René!
El que veieu és una sèrie de tres imatges, tres punts de vista diferents, d´un aqüeducte Romà que el nostre alumne ha projectat en 3D usant el programa Sketchup. Pero això no és tot; un cop acabada la construcció, s´han processat i retocat les imatges en un muntatge de photoshop, de manera que cadascuna la veiem segons unes circumstàncies ambientals ben específiques.
És així com podem situar-nos, concretament, en uns espais i moments determinats: la primera imatge ens presenta el conjunt monumental en una instantània contrapicada -de baix a dalt- ben assolellada. En la segona hi podeu veure una perspectiva més anivellada pel que fa a l´altura i desplaçada cap a un dels extrems del conjunt, amb una variació cromàtica que té la fredor pròpia d´una dia de boira espesa. L´ última imatge de la sèrie ens deixa veure una visió més enlairada i global del model, ben alçat sobre els desnivells d´un terreny que veiem en secció.
Així és com els romans se les enginyaven per canalitzar l´aigua, tot salvant les pendents fins a fer-la còrrer d´un costat a l´altre del món civilitzat. Moltes gràcies per la lliçó, René!

9 comentaris:

  1. hola rene soi la roxana kee xuladaaa de aqueducte me gusta sige asi ke los haces mui bien bueno un kiss bye bye

    ResponElimina
  2. CARLOS HA DIT
    René, el teu aqüeducte és molt bonic. Ho has fet amb l' Sketchup amb una impressió bastant bona. Ho has fet de maravella, tiu!

    ResponElimina
  3. hola rene soy la maria.r de tu clase bueno que esta miy bien sige asin xd loko besos xao xd jajajaj

    ResponElimina
  4. Hola rené meagrada el que has fet el eqüeducte roma es molt bonic yo tambe he estudiat roma adeú rené´soc el Andy

    ResponElimina
  5. Hola rene soc la beatriu m'agradat molt et felicito i tambe es molt boinc adeu

    ResponElimina
  6. ola rene k xulada de equeducte mas bonito vaya pasada komo mola se parece las maderas o lo k sea de romaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
    bueno sigue asi de bien k kon lo k aces se aprende un mogollon
    bueno te dejo renee tu amiga de 3er dew kiss!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. hola rené esat mui chulo el dibujo aqueducto romaaa te los as curado mucho bueno muchos bessos de la lisii kissss........ un bessazossss

    ResponElimina
  8. hola rene soy el fran no esta mal tu dibujo de imperio romano tiene mucho salero jajajaja bueno rene sigue asi adeuuuu

    francisco de segon

    ResponElimina
  9. Hola René, felicidades ya me gustaría a mi saber hacer algo parecido, estoy admirada, sigue así, adelante.

    ResponElimina