13/5/10

Simpson´s Art- Albert, Roxana i Andrea


Aquí tenim tres làmines acolorides a llapis per els alumnes de segon. Són versions d´obres d´art conegudes universalment, ara dibuixades amb l´estètica dels Simpson, no menys famosos avui en dia.
L´Albert ens presenta l´autorretrat d´en Vincent Van Gogh, un pintor de vida tan tormentada com expressiva i vistosa era la seva pintura, que continuava explorant les troballes dels impressionistes adaptades a la seva forta personalitat plàstica.
La Roxana ha reinterpretat "Marilyn", l´obra més coneguda del geni del Pop-art: Andy Warhol. Aquest estil es fixava en imatges conegudes a través dels mitjans de comunicació de masses i els representava amb un disseny atrevit i alhora crític amb la societat de consum contemporànea.
La tercera versió l´ha pintat l´Andrea i és un altre autorretrat, aquesta vegada d´en Norman Rockwell, importantíssim il.lustrador americà que retratava escenes costumistes amb un estil realista i acurat.

6 comentaris:

  1. olaa somos la vero, la ana y el raul emos estado viiendo las entradas nuevas en el blog y nos parece quueee un grandsimooo felicidadess ,, a mi me a gustado el POP ART DE LOS SIMPSON a la ana el mismoo y al raul tambiien asiin que para nosotros a triunfao el de los simpson ,, seguir asiin xikoss k teneis un gran talento en vuestro interior,, vero, ana y raul

    ResponElimina
  2. mol xulo.,.,.,.,., a kedat fatastic 10

    ResponElimina
  3. PARLEN LA ROXANA I L´ANDREA:
    NOS A QUEDAT MOLT BONIC I NOS ENCANTA, ANIM
    XALESTEAM

    ResponElimina
  4. ola ho ha quedat molt be i seguis asin.m'agradaria dibuixar com vosaltres pero no es pot perque es dificil de fer-ho, be us estimo com amics res mes.be molts petonets a tots els que heu fet el dibuix, molt be nens!!!!!!!!!!!!
    deuuuuuuuuu!petetes!

    ResponElimina
  5. ola rocsana u¡i andrea esta molt guapo aquest dibuix dels simsons magrada molt segiu fent coses d'aquestes

    ResponElimina
  6. hola a los 3 me han encantado vuestros dibujos os lo habeis currado mucho son muy guays segid asin y nunca canvieis vale? adeuuuuuuu os quieroooooooo mucho besos y saludos

    ResponElimina