3/5/10

Ombres de mans-Eli i Andrea


En aquestes imatges podeu veure com els nois de segon, ajudats per un focus lluminós i una miqueta d´imaginació, projecten les ombres de les mans i en fan formes animals, a la paret de l´aula.
L´Eli sembla que fa aletejar un ocell, l´Andrea crea la il.lusió d´un ase com brama.
Aquesta mena de joc que vam fer és una forma d´expressió corporal que te una gran tradició a la cultura oriental; tan és així que generalment les anomenem ombres xineses. Amb aquesta tècnica es poden representar contes i d´altres facècies escèniques.

5 comentaris:

  1. Eli, Andrea!!!!
    Són guapíssimes aquestes fotos amb les ombres... Hi teniu molta gràcia projectant animals a través de les mans. En Llenguatge de Signes els dos animals que heu fet tenen signes molt semblants. Si voleu aprendre com es signen alguns animals més, si us sembla, convidem el Charly i la Teresa i fem un espectacle d'animals, mans i una coreografia ben bonica.
    Va, si us animeu, només cal que m'ho feu saber i ens hi posem val?
    Felicitats
    Natàlia

    ResponElimina
  2. ola eli q unque este en mi casa ago comentarios megusta lo q heis echo tu i la andre pero yo lo ago mejor q tu ya lo veras jajajajaj dw

    ResponElimina
  3. Uau eli i andrea os puedo decir una pregunta??? Komo aceis esto??? xk os a kedao d lo mas guai k e vistoooo!!!!
    Munchas Felicidades alas 2!!!

    Sonic The Hedgehog93

    ResponElimina
  4. Natàlia, tu sempre escombrant cap a casa amb el tema dels signes, jejeje.
    la veritat és que el montatge dels animals és molt xulo. tots hem fet alguna vegada un ocell amb les mans, però mai ho havia fotografiat, jeje.
    apa noies i nois, seguiu passant-vos-ho tant bé a les classes del Santi que després venen les de català!!!

    ResponElimina
  5. ak molaa la cosas he xd k res k mevoi por ciertoo mmm natalia aber cuando acemos los de los animales xd ueeno un kis para todo love

    ResponElimina