12/11/13

En Pet treballador- Carlos S.

El títol del gran premi de la pel·lícula per a mi m’ha semblat una bona crida d’èxit. Gràcies per a les noves tecnologies, suposo que podrem fer que cada vegada, fem el millor possible entre nosaltres. També per la nostra imaginació, principal eina que tots hauríem de ser-hi. És així com HUBESI ha crescut i ha passat a ser a unes grans produccions de crítiques. Aquesta pel·lícula ens ha donat un gran honor de poder ser realment èxit”.
Carlos S.

4 comentaris:

  1. Hola Carles, me gusta mucho tu pelicula, el tema que tratas es muy delicado y real, el que te atrevas con ello demuestra que eres una persona con una gran sensiblidad por lo social, te felicito y espero ver pronto tu nuevo trabajo.

    ResponElimina
  2. Bon dia Carlitus!!

    A la Laia i a mi, ens ha agradat molt la teva pel·lícula. Moltes felicitats has fet una pel·lícula genial, en el guió i en el montatge, està tot super bé!!
    A veure quan ens la vens a passar a l'escola!! Per cert, estem pensant a veure si podries venir-nos a fer una conferència a l'escola i explicar als nostres alumnes de 4t com es fan aquestes pel·lícules, ja que necessitem fer-ne una.

    Moltes gràcies,

    Laia i Abraham.
    Els teus profes de l'escola Pere Calders de Primària

    ResponElimina
  3. hola soc la montse de 3rb carlos has fe un bon treball a quedad molt be Y m'agradat molt , continua aixi de be

    ResponElimina
  4. Hola Carlos, sóm el Manel, la Carla , el Bernat i l´Elena i et voliem dir que ens ha agradat molt el teu video, es molt original i es nota que has treballat molt!!!! Felicitats!!!!!

    ResponElimina