22/5/11

La Bola transformadora- René, Carlos i Yuri



.


Amb aquest títol tan encantador us presentem un audiovisual d´allò més trencador! ... -L´equip que han format en René, en Carlos i en Yuri ha aconseguit completar un exercici preciós; tan formal com poètic, dinàmic i multidisciplinar. Però abans d´enllestir aquesta peça tan ben acabada ha calgut treballar de valent fins que hi han integrat els recursos tècnics propis del Photoshop, del Moviemaker i del Fontstruct, finalment. També han fet acompanyar la seqüència d´una música molt ben triada. Tots tres han unit les seves forces per tal d´ encaixar i encadenar un seguit d´imatges pescades a la xarxa sota una premisa tan senzilla com la que anuncia el mateix títol. Poetry in motion!

5 comentaris:

  1. Hola rené carlos i yuri la bola transformadora es molt bonica i dibuix molt divertit os felicitoo com ha quedat Beatriu

    ResponElimina
  2. Hola rené carlos i yuri me agra el video de les trans formacios mea agra molt soc el ANDY

    ResponElimina
  3. Hola chicos, muy buen trabajo, parece hecho por profesionales, esta muy bién el cambio constante de las imagenes, teneis mucha imaginación y sabeis utilizarla, formais un buen equipo.

    Felicidades.

    ResponElimina
  4. ola a todos molaaaaaaa muchooooo aunke da un poquito de mareoooo. pero es dibertidooooo seguid asi chicoooos ok adwwwww y soyy la roxanaaaaaaa

    ResponElimina
  5. Hola a tots tres!!!!
    Sou un autèntic DREAM TEAM!!!!!!
    Això que heu fet és una passada, m' ha agradat molt i molt!!!! Les fotos són super xules, la música també i les vostres lletres encara més.
    En fi, que esteu fets tres artistes tan bons que a veure si el Santi es quedarà sense feinaaaaa!!!!
    Espero que no perdeu el vostre esperit per continuar creant maravelles així.
    Moltes felicitats
    Natàlia

    ResponElimina