22/11/10

Sr Cara Contenta- Azahara






















Aquest retrat imaginari que veieu l´ha creat l´Azahara fent servir un programa online que ens permet jugar a fer de Picasso: Mr Picasso Head.
Pablo Picasso és considerat el pintor més important del segle passat i potser el més gran renovador de la història de l´Art. Com que era fill d´un mestre de dibuix clàssic, ja de ben jove va ser capaç d´assimilar i nodrir-se dels principals valors de tota la tradició artística occidental fins al punt d´eixamplar-la i fusionar-la amb la d´altres cultures, afegint-hi, a més a més, l´ empremta pròpia d´un talent desmesurat per a l´expressió plàstica.
Ell va ser un dels qui van pintar en l´estil anomenat cubista, que plantejava unes imatges més sintètiques i intuïtives, alliberades de les convencions dels sistemes de representació de l´espai coneguts.
Per dir-ho d´una manera entenedora, els deien cubistes perque volien dibuixar, en un mateix pla, els diferents costats d´un cub.
L´Azahara, doncs, ha fet un retrat en el que hi ha dibuixada una cara, de perfil, en la que s´hi veuen els dos ulls... que cubista!

1 comentari:

  1. Hola Azahara soy tu amiga Mari Paz me a gustado el dibujo de color del ordenador jaja me gusta quiero ser igual que tu tu eres la mejor compañera

    ResponElimina