1/6/10

Homenatge a Gaudí-Vero














La Vero no afluixa en la seva activitat creativa i ara ens presenta aquest fabulós disseny que ha fet, partint d´una foto despenjada de la xarxa, amb l´emblemàtic drac del parc Güell, després d´haver estudiat l´obra de Gaudí al taller del Toni.
El tractament de la imatge que hi ha practicat resulta molt apropiat: ha retallat la figura del fons original que tenia i n´hi ha posat un de nou, filtrat de núvols, afegint saturació per obtenir els colors tan vius que veieu, també hi ha posat textura de mosaic amb relleu, tot amb combinatòries de capes. Finalment hi ha inclòs un text usant una font tipogràfica d´estètica modernista, com tocava.
Si voleu més explicacions, de la pròpia autora, us recomanem visitar el seu bloc "Satinecreator" amb els ulls ben oberts!
Aqui hi teniu el link directe...
http://satinecreator.blogspot.com/

6 comentaris:

  1. olaa!! vero0*

    tiaa como te lo curras
    me a gustado0 muxo0 el dibuj0
    sige asin tiaa de verdad...

    ResponElimina
  2. Hola!!!! Bueno, quan de temps sensa comentar en el blog jeje, aques mes a sigut amb moltes coses ha fer y per aixo no he pogut comentar jeje. Ho que he vist primer es aixo, y esta genial, m'agrada multisim jeje, es nota que t'agrada y t'esforces a fero jeje, segueix aixi jeje, que l'ho estas fent genial, com tots els teus dibuxos.

    ResponElimina
  3. muxas graciias buenas noches x el comentarioo jejeje me a exoO muchaa iluu vuestros comentarioss graciias Santii x la redaccion del trabajo de gaudii jjeej esperoo ke os meteis en mi blogg okk xD:) DEWW

    ResponElimina
  4. vero a keddo mui xulo felicidades tu eres un experto en photochop jejejeje

    ResponElimina
  5. graciias wapooO jejejej x la felicitaciOn...

    ResponElimina
  6. És un treball molt lograt, felicitats Vero el mateix Gaudi s'alegraria de veure aquesta imatge...

    Un salud ^^

    ResponElimina